Besparen: de een vindt het gierig, de ander vindt het geniaal. Zoveel mogelijk besparen op je uitgaven is voor velen een uitdaging. Of je nu graag bewust bespaart of niet, niemand vindt het vervelend om aan het eind van de maand wat extra euro’s over te houden. Besparen is eenvoudiger dan je denkt, en dankzij bespaarapps, prijsvergelijkers en aanbiedingen websites wordt het met de dag makkelijker!

Heb jij aan het eind van je geld ook altijd een stuk maand over? Wanneer je al je vaste lasten, boodschappen en andere kosten bij elkaar op telt blijkt dat er weinig geld overblijft voor leuke dingen of je spaarrekening. De oplossing: eens goed naar je uitgaven kijken om te zien waar je op kan besparen!

Begin bij je vaste lasten wanneer je graag wil besparen, bijvoorbeeld bij je verzekeringen. Er zijn online talloze tools te vinden om je te helpen bij de zoektocht naar de best deal; vul je gegevens in en zie direct welke verzekering het beste bij je past. Dit geldt voor je zorgverzekering, autoverzekering, inboedelverzekering en ga zo maar door. Je kan vaak ook besparen op je energierekening, vergeet deze dus niet in je bespaarstrategie mee te nemen. Overstappen wordt vaak geregeld door je nieuwe verzekeraar of energieleverancier, daar heb je dus geen omkijken naar!
Apps zijn je vriend wanneer je meer geld wil overhouden aan het eind van de maand. Voor zowel iOS als Android zijn er talloze apps beschikbaar die je helpen met besparen. Zo zijn er apps waarmee je geld terug kan vragen op je dagelijkse boodschappen, maar ook apps die je laten zien waar je het goedkoopst kan tanken. Een van de meest bekende bespaarapps is natuurlijk Marktplaats, waarmee je heel eenvoudig tweedehands spullen in je buurt op de kop kan tikken!

Shop je graag online? Maak gebruik van prijsvergelijkers om in één oogopslag te zien waar het product van je keuze het goedkoopst is. Dit is met name handig voor elektronica, aangezien de prijzen voor bijvoorbeeld TV’s en laptops nogal kunnen verschillen per webshop. Sta je op het punt om een online aankoop te doen? Check eerst even of de webshop een kortingscode aanbiedt. Hiermee krijg je vaak extra korting op je aankoopbedrag of profiteer je van gratis verzending.

Nog meer besparen? Check iedere dag een dagaanbiedingoverzicht! Op deze overzichten vind je dagelijks de beste 24-uurs aanbiedingen van het internet. Denk hierbij aan grote aankopen als een nieuwe wasmachine of TV, maar ook voorraadkastvullers als scheermesjes, batterijen en opzetborstels. JouwAanbieding.nl houdt zich sinds 2007 dagelijks bezig met het speuren naar de beste dagaanbiedingen. De website viert dit jaar haar 10e verjaardag en verwacht ook de komende jaren koopjesjagers van de beste deals te voorzien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *