Er zijn heel veel leuke tassen voor dames en heren te vinden van Nederlandse bodem. Uiteraard ook gemaakt van leer en suède uit Nederland. Duurzaamheid en ecologisch ondernemen staan bij de leukste Nederlandse tassenmerken uiteraard voorop. Dat in combinatie met mooie, verrassende designs, stijlvolle details en fantastisch kleurgebruik maken van deze tassen van Nederlandse makelij echte must haves. We stellen drie van deze merken aan je voor.

Burkely: maak het leven gemakkelijk
De makers van Burkely vinden dat je tas niet alleen een accessoire is die je outfit of look compleet maakt, maar vooral een accessoire dat je leven een stukje vergemakkelijkt. Dat levert veel handige tassen op. Het ruwe leer geeft de tassen van Burkely een eigenzinnige, robuuste uitstraling. Functionaliteit staat voorop, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom zijn de tijdloze, doch moderne designs voorzien van mooie details en een luxe afwerking. Als merk bestaat Burkely sinds 1988, maar de expertise van moederbedrijf Horsten Lederwaren dateert al uit 1944. Het familiebedrijf staat tot op de dag van vandaag voor kwaliteit en gebruiksgemak. En dat zie je terug in de collectie.

Micmacbags: Nederlandse tassen vol buitenlandse inspiratie
De naam Micmacbags is afkomstig van de Micmac indianen die de oprichter van dit Nederlandse tassenmerk ontmoette tijdens zijn reizen door India. Geïnspireerd door hun leefwijzen ontwierp de oprichter de mooiste, duurzame reistassen van zacht leer en suède. En nu nog steeds worden volgens de Indiase nomaden deze tassen ontworpen, met natuurlijk functionaliteit en gebruikersgemak in het achterhoofd. De tassen worden in Nederland bedacht, maar gemaakt volgens traditionele, duurzame en vooral eerlijke wijze in een fabriekje in India.

MYOMY: een van de meest bewuste merken
MYOMY (spreek uit als my o my) bestaat al sinds 2007 en maakt sinds dag 1 Dutch Design tassen met een zeer bijzonder uiterlijk. Het bedrijf is uitgeroepen tot een van de meest bewuste merken in Europa. Dat wil zeggen dat zij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Met de aanschaf van een MYOMY tas weet je zeker dat het milieu zoveel mogelijk gespaard wordt tijdens het productieproces. Ook het leer heeft een eerlijke, duurzame afkomst. Een tas met een goed gevoel dus. De prachtige ontwerpen zijn modern doch tijdloos en passen moeiteloos bij al je outfits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *