Je wilt al een tijdje iets aan je kamer veranderen om het meer sfeer te geven. Het is nu een beetje kaal en het ziet er niet echt gezellig uit. Je wilt je kamer meer eigen maken met leuke accessoires, maar je weet niet precies hoe. Dat lees je in dit artikel.

Tip 1: Muurstickers

Muurstickers zijn de perfecte manier om van je kale muur af te komen. Er zijn verschillende muurstickers die op de muur of deur kunt plakken. Zo kan je kiezen voor een naamsticker, een tekst, een plaatje van bijvoorbeeld een auto of je kan zelf een muursticker ontwerpen. Een naamsticker is heel leuk voor boven je bed of voor op de deur. Ook kan je een sticker naar keuze zelf ontwerpen, dan weet je zeker dat het helemaal naar wens is.

Tip 2: Foto’s

Iets wat je kamer helemaal eigen maakt en wat ook sfeer met zich mee brengt zijn foto’s. Dit kan je op verschillende manieren toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een paar fotolijstjes op je bureau, op een plankje of hang ze op aan de muur. Ook kan je ervoor kiezen om de foto’s op de muur te plakken en je eigen collage maken. Foto’s met familie en vrienden zorgen voor leuke herinneringen waar je later naar terug kunt kijken.

Tip 3: lichtjes en kaarsen

Als we het over lichtjes hebben dan wordt er niet een vel licht dat aan het planfond hangt bedoeld. Wat heel veel sfeer met zich mee brengt is bed verlichting. Kleine lampjes langs het bed geeft een gezellige en huiselijke uitstraling. Wat ook heel sfeervol is zijn kaarsen. Een paar kaarsjes op een plankje of naast het bed geeft brengt veel sfeer met zich mee. Kijk wel uit de ze niet makkelijk om kunnen vallen. Kaarsen bieden niet alleen sfeer, maar ook warmte en licht.