Soms ben je op zoek naar schoenen en kan je niet het juiste paar voor jou vinden. Veel schoenen tegenwoordig zijn uitgesproken en luid. Felle kleuren en een druk patroon kenmerken de hedendaagse sneakers. Is dat niet jouw soort schoen? Dan ben je op zoek naar de schoenen van Copenhagen Studios. Deze schoenen kenmerken zich door middel van eenvoud en zachte kleuren. Een schoen voor iedereen.

Copenhagen Studios toonbeeld van klassieke sneakers

De schoenmode is soms heel vreemd. En de sneaker mode nog vreemder. In tijden zijn drukke sneakers met aparte kleuren, of een apart design helemaal ‘hot’. De basis sneakers blijven echter altijd gewild. Tijdens zo’n rage van drukke sneakers is het juist ‘hot’ om sneakers te dragen die het tegenovergestelde zijn van de felle kleuren en drukke sneakers te dragen. Copenhagen Studios sneakers zijn een toonbeeld van stijl en klasse. De sneakers zijn simplistische, eenvoudig en vooral geen drukke sneakers. Elegante zachte kleuren met niet teveel motieven maken deze sneakers tot klassiekers.

Comfort is King

Bij veel mensen draait de stijl van de schoen of sneaker een belangrijke rol. Bij Copenhagen Studios echter is het comfort nog belangrijker. Of je nu sneakers, schoenen of laarzen draagt, het begint allemaal met het comfort! Schoenen moeten heerlijk aan de voeten zitten. De schoenen van Copenhagen Studios zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Dit maakt ze stevig, gemakkelijk schoon te maken maar vooral comfortabel.

Bergschoenen

Voor Copenhagen Studios is de natuur heel belangrijk. De schoenen en sneakers zijn niet voor niets is zachte aarde tinten uitgevoerd. Het merk komt oorspronkelijk uit Scandinaviƫ en geeft de liefde voor de natuur weer in tegenstelling tot de ruwe felle Urban sneakers van andere merken. Uitzonderlijk goede schoenen van dit merk zijn de bergschoenen welke stevig, robuust en comfortabel zijn voor de lange wandelingen in de natuur.

Copenhagen Studios schoenen zijn schoenen die gebaseerd zijn op het klassieke, niet al te drukke en zachte kleuren klassieke ontwerp. Het is een merk gebaseerd op de natuur met zachte kleuren en geen intensieve en drukke motieven op de schoen. Dit Scandinavische merk richt zich voornamelijk op simplistisch e comfortabel waardoor deze schoenen altijd in de mode blijven.