Op vakantie in eigen land waarbij je helemaal thuis kunt voelen en jezelf helemaal kunt verwennen? Huur eens een luxe vakantiehuis waar je alle vrijheid hebt en volledig kunt genieten. Een begin van een perfecte vakantie.

Wil je even een weekendje weg of er wat langer tussenuit in eigen land, dan is een hotelletje boeken vaak voor de hand liggend. Toch kan het nog veel comfortabeler. Als je een luxueus vakantiehuis boekt waar je alle ruimte tot je beschikking hebt, met een eigen keuken en ruime woonkamer met bijvoorbeeld breedbeeld televisie, een dvd-speler en Netflix, dan is dat toch wel even wat anders. Vaak zijn de luxere vakantiewoningen tevens voorzien van een privé jacuzzi, een buitenzwembad en een tuin of groot buitenterras met barbecue voorzieningen. Gewoon even jezelf een koning te rijk voelen. Dat verdient iedereen op z’n tijd wel eens. Ook als je met meerdere mensen er even tussen uit wilt, is het doorgaans veel goedkoper om een dergelijk vakantiehuisje te boeken. Zo kun je de kosten delen door het aantal personen. De prijs voor het huren van een vakantiewoning gaat namelijk niet per persoon. Daarom kom je vaak veel voordeliger uit met het huren van een vakantiehuis. Vanuit je accommodatie kun je de omgeving in je eigen tempo ontdekken.

Kies je favoriete bestemming

Soms wil je even de totale rust opzoeken in de natuur, op andere momenten juist weer dicht bij een grote stad zitten of in de buurt van pretparken. Kies op het moment gewoon een destinatie van je vakantiehuis waar jij zin in hebt. Vakantieaanbieder Vakantiewoning.org is een bekende en betrouwbare aanbieder van vakantiehuizen in binnen- en buitenland. Ook als het aankomt op luxueuze huizen op de mooiste plekjes zoals bijvoorbeeld op de Veluwe, in de duinen, op de Waddeneilanden, vlakbij grote steden of op een vakantiepark waar je allerlei faciliteiten hebt en dicht bij allerlei voorzieningen en bezienswaardigheden zit. Vakantiewoning.org heeft luxe vakantiehuizen op prachtige locaties in Nederland.

Wellness

Houd je wel van wellness en totale ontspanning? Kies dan een accommodatie die voorzien is van een sauna, jacuzzi en/of binnen- of buitenzwembad. Picture this: op een zwoele zomeravond heerlijk met vrienden genieten van een barbecue en daarna gezellig samen relaxen in je eigen jacuzzi. Of juist na een dagje bezienswaardigheden bekijken heerlijk thuiskomen in je eigen vakantiehuis en dan heerlijk buiten ontspannen in het bubbelbad onder de sterrenhemel. Klinkt als een droom. Toch is dit niet slechts weggelegd voor artiesten, de jetset of andere gefortuneerden. Ook jij kunt genieten van een dergelijke luxe als je voor een royale vakantiewoning kiest. Dan zijn alle ingrediënten voor een luxe wellness vakantie eigenlijk al aanwezig. Zo komt het bubbelend welzijn wel heel dicht binnen handbereik.

Bij Vakantiewoning.org tref je een verscheidenheid aan luxe vakantiehuizen in Nederland. Kies zelf je favoriete bestemming, vakantiehuis of laat je inspireren door een kijkje te nemen op: https://www.vakantiewoning.org/luxe-vakantiehuisjes/nederland