Glazen deuren kun je tegenwoordig bij een groot aantal adressen kopen, maar als je iets bijzonders wilt, iets exclusiefs, dan blijven er nog maar weinig mogelijkheden over.

Als je echt iets héél bijzonders wilt, dan moet je eens inspiratie opdoen bij de Glassworkers Unlimited. Dat Unlimited zegt het eigenlijk al: deze vakspecialisten maken ‘onmogelijke’ glazen deuren en andere glastoepassingen.

Zo’n deur bijvoorbeeld is helemaal van glas, al dan niet met een grafisch decor in het glas geëtst, of een schildering op de deur aangebracht. De Glassworkers kunnen ook heel dunne zwartstalen profielen om het glas zetten, dunner en dus eleganter dan welke andere aanbieder ook. Ze zijn meestal uitgevoerd als taatsdeuren, die beide kanten op kunnen draaien. Altijd handig omdat je dan je handen vrij kunt houden. Een andere exclusieve mogelijkheid: een schuifdeur van glas, soepeler bewegend dan je voor mogelijk houdt.

De Glassworkers bouwen in Nederland en België aan exclusieve deuren en wanden (en soms een plafond) voor musea, winkels en kantoren, maar ook voor particuliere opdrachtgevers die iets unieks gerealiseerd willen hebben, helemaal naar eigen smaak en stijl.

Neem je geen genoegen met doorsnee, maar wil je iets aparts? Dan ben je hier aan het goede adres!

Glazen deuren houden het licht niet tegen, ze koppelen woonruimtes subtiel aan elkaar. Een glazen deur voegt een element van allure aan je huis toe en die van de Glassworkers doen dat in het bijzonder.

Glazen deuren zie je vaak in mooi aangeklede musea, winkels, kantoren en restaurants, maar bij jou thuis maken ze pas echt het verschil…