Bij Janina en Matteo draait alles om water. Dus het huwelijksaanzoek lag in het zwembad, het burgerlijk huwelijk in Twente en de bruiloft op het strand in Noordwijk. Voor hun maritieme bruiloft hebben ze samen heel veel leuke ideeën geïmplementeerd, ze hebben zelfs hun Diamanten ringen rond het thema water laten maken.

Na veel bezoeken aan verschillende locaties voor hun bruiloft, vonden ze bij toeval de juiste locatie voor hun feest en hun smaak! De directe strandlocatie voor het maritieme huwelijk en de toegang op de begane grond waren belangrijk voor hen, aangezien veel kinderen waren uitgenodigd en de ouders zorgeloos moesten vieren.

Maritieme stijl voor de bruiloft

Alles voor het huwelijksfeest was in de kleuren wit en blauw, en natuurlijk perfect passend bij het gekozen motto. Deze is van begin tot eind volledig doorgetrokken, wat resulteert in een strakke en makkelijke lijn. De uitnodiging, display, informatieborden, plaatskaartjes voor de gereserveerde plaatsen voor de bruiloft, zonnebrilopdruk, menukaarten / drankkaarten, geschenkdoosstickers, noodgereedschapskisten (in plaats van noodmanden), fotomuur, fotoboxafdrukken, spijkerjasje van de bruid, manchetknopen voor de bruidegom, klauwplaten en veel meer werd volledig geïmplementeerd.

Overigens was, zoals op veel andere plaatsen, het symbool van de twee op de klauwplaten gedrukt. Een hart gecombineerd met een ster, het hart staat voor bruid Janina en de ster voor bruidegom Matteo. Echt een geweldig en mooi idee!
Janina en Matteo hadden natuurlijk iets speciaals bedacht als cadeau voor de gasten. Er was een spiegellijst met een ‘dankjewel’-foto van jullie twee van de verlovingsshoot op de oever van de Berkel. Een grote DANK U is in het zand geschreven. Daarnaast een klein glazen flesje met olijfolie gekweekt door de familie van de bruidegom en vijf bruiloftsamandelen in een organzazakje. Het geheel is mooi ingepakt in folie en met linten van je trouwkleuren.
Als je de foto’s van deze maritieme bruiloft bekijkt, ontdek je naast de vele leuke details ook zeker de taarttopper. De taarttoppers zijn een getrouw beeld van de bruid en bruidegom. Hiervoor is een 3D-scan gemaakt van de bruid en bruidegom om later de 3D-figuur te maken. Hiervoor hebben de twee een afspraak gemaakt met de provider waar we je aan hebben doorgelinkt onderaan de lijst met serviceproviders. Met een bos bloemen en de twee in hun kadaster, gingen ze op weg naar de scan van zichzelf. De taarttopper moet gebaseerd zijn op de trouwfoto van de burgerlijke plechtigheid en het resultaat was beter dan verwacht – tot in detail! Het duurde echter een paar weken voordat het figuur zeer goed verpakt werd verzonden.