Een zeer belangrijk kenmerk van een goed ontwerp van de begin pagina is inhoud die de aandacht van kijkers trekt. Het is essentieel om dezelfde taal te spreken als de doelmarkt en het klanten gemakkelijk te maken om meer te weten te komen over het merk, de producten / diensten.

Eenvoudig ontwerp is effectiever

Een heldere en schone begin pagina maakt een goed webdesign. Dit zorgt ervoor dat bezoekers niet worden afgeleid. Het is het beste om voor een eenvoudige maar interessante lay-out te gebruiken, omdat dit bezoekers vaak een goede indruk geeft. 

Inhoud moet goed zijn uitgelijnd en bij het ontwerpen van een homepage moet eenvoudige typografie worden gebruikt. Op deze manier zullen gebruikers niet in de war raken, maar gefocust blijven op de belangrijkste punten zoals die die converteren naar verkoop.

Voorbereid zijn op mobiele verkoop

Registreert de website zich goed op verschillende formaten schermen? Geeft het dezelfde gebruikerservaring en soepele prestaties? Een website met een responsive design zal zich goed registreren op alle soorten apparaten. 

Er is een toename in mobiel browsen en dit zal elk jaar doorgaan. Dat gezegd hebbende, bedrijven moeten ervoor zorgen dat hun pagina compatibel is met de nieuwste mobiele apparaten, zodat ze geen omzet verliezen.

Vermijd oververkoop

De meerderheid van de klanten houdt niet van overselling. Wanneer een startpagina gevuld is met een assortiment verkooppraatjes, ziet deze er onprofessioneel en niet betrouwbaar uit. U kunt het beste de startpagina bezoeken om te controleren op “verkoop” -inhoud die bezoekers zou kunnen afleiden. 

Maak gebruik van effectieve CTA-knoppen

CTA-knoppen moeten zich op strategische plekken bevinden om de klikfrequenties en conversie te verhogen. Wanneer CTA-knoppen correct op een begin pagina zijn geplaatst, maken deze sitenavigatie eenvoudiger en creëren ze een goed webdesign. Er moet tijd worden besteed aan het uitzoeken van de beste positie voor zulke belangrijke links.

Remedia.nl Webdesign in groningen kan helpen aan een goed en eenvoudig  webdesign voor slechts €295,-!