Vakanties boeken op internet; het wordt steeds populairder. Maar of het er ook makkelijker op wordt? Ruim 10 jaar geleden waren er slechts een paar aanbieders van reizen op internet te vinden (waaronder Travelbits); tegenwoordig kan je door het bos bijna de bomen niet meer zien. Voor losse hotels en losse vluchten zijn er al een aantal websites die daar op ingesprongen zijn en per hotel aangeven wie de beste aanbieders zijn. Maar voor pakketreizen (vakanties inclusief retourvlucht, transfer of huurauto en verblijf) moest je nog steeds het internet afstruinen naar de meest voordelige aanbieder voor de door jou gewenste accommodatie.

Tot Travelbits 1,5 jaar geleden besloot het roer om te gooien. Travelbits was een van de eerste online reisbureaus van Nederland (online op 1 maart 2005) maar de vraag naar een vakantie vergelijker voor pakketreizen naar de Middellandse Zee en de Caribbean werd steeds groter en dus besloten we in dat gat te springen.

Travelbits heeft per bestemming een selectie gemaakt van de beste accommodaties. En per accommodatie laten we u zien wie de meest voordelige aanbieders van een pakketreis zijn; zo bent u altijd verzekerd van de beste vakantiedeal! Alleen bij ons vindt u het aanbod van zowel reisorganisaties (bijvoorbeeld TUI, Neckermann Reizen, Corendon), online reisbureaus (bijvoorbeeld De Vakantiediscounter, Suntip, D-reizen, WTC) als zogenaamde direct sellers (Sunweb, Eliza was here, Karin’s Choice); alle aanbieders dus in 1 overzicht. Zo zoekt u eenvoudig en overzichtelijk naar de voor u meest geschikte vakantie.

Daarnaast hebben we getracht zoveel mogelijk informatie & foto’s over de hotels en appartementen te verzamelen zodat u een goed beeld heeft voordat u een keuze maakt; ook klantenwaarderingen ontbreken uiteraard niet. Naast informatie over accommodaties hebben we tevens leuke weetjes over landen, streken en plaatsen. Uiteraard wordt alle informatie op onze website continue up to date gehouden. Laat u inspireren op de website van Travelbits; uw gids op het internet voor het boeken van uw vakantie!