De grote verscheidenheid aan tuintafels

Tuintafels zijn ideaal voor in de tuin, op het balkon of op het terras. De tuintafels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. De selectie van tafels is hoog, ongeacht of het om ronde of vierkante tafels gaat. Een tuintafel is ideaal om met het gezin buiten te eten. Het kan ook worden gebruikt als opslagruimte.

Tuintafels buiten

Dankzij de grote verscheidenheid aan tuintafels is er voor iedereen een passende tuintafel, bijvoorbeeld een tuintafel hout. Is er weinig ruimte in de tuin, dan is een opvouwbare of stapelbare tuintafel ideaal. Het is zeer ruimtebesparend en kan bijvoorbeeld in de garage worden opgeborgen. Zo kunnen ze hun gasten altijd een zitplaats aanbieden. Een tuintafel is ook ideaal als decoratie en past in elke tuin. Biertuintafels of normale bartafels staan ​​centraal in een tuinset. Ze zijn geschikt voor feesten of voor kleine maaltijden buitenshuis en zijn ook zeer ruimtebesparend en hebben een kleine diameter. Er zijn speciale tafels voor het balkon die voor hem geschikt zijn. Ze zijn bevestigd aan de balkonleuningen en kunnen na gebruik eenvoudig worden neergeklapt.

Materialen van tuintafels

Tuintafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Wilt u een lichte tuintafel, dan is de tafel van aluminium of kunststof hier ideaal voor. Ze zijn licht in gewicht en gemakkelijk te vervoeren. Deze tafels moeten worden beschermd met een tafelkleed. Een teakhouten tuintafel is het meest geschikt. Deze tuintafel is bestand tegen aantasting door insecten en schimmels. Houten tafels zijn zeer robuust en passen perfect in elke tuin. Ze zijn erg populair en worden vaak gebruikt als buitentafel. Een tafel gemaakt van natuurlijke producten biedt ook goed comfort. Ze zijn gemaakt van het materiaal, rotan. Deze tafels moeten worden gewaxt of bedekt met een plastic coating. Het frame moet van metaal of hout zijn, omdat dit materiaal zeer stabiel is.