USB-C, ook bekend als Thunderbolt 3, is één van de meest populaire en nieuwste adapters die door de USB Implementeren is ontwikkeld voor elektronica wereldwijd, waaronder Apple, Intel, Dell en andere nieuwe merken. Het bevat moderne en geavanceerde technologie die geleidelijk aan eerdere USB-typen vervangt, waaronder USB-A, USB-B en USB Mini-B. Deze de USB – C adapter zijn bovendien dunner en lichter dan en gebruiksvriendelijker dan andere.

Het gemak van de USB-C


Je kunt het USB-C uiteinde van de adapter gebruiken in een USB-C- of Thunderbolt 3-poort en op je smartphones, Mac, flashstation, camera of ander standaard USB-apparaat aansluiten. Het is ook geschikt om de iPhone, iPod of iPad te synchroniseren en op te laden. Ze zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Er is geen opwaartse of neerwaartse oriëntatie, dus het werkt ongeacht de manier waarop je het aansluit, aangezien het een bijna platte ovale vorm heeft. Ze zijn universeel met veel moderne smartphones, tablets, laptops, digitale camera’s of alles wat traditioneel via USB wordt aangesloten.

Verwacht een geweldige prestatie


Het is één van de snelste USB-apparaten die wordt gebruikt voor elke vorm van gegevensoverdracht tot wel 10 Gbps (gigabits per seconde). Dat is 20 keer sneller dan USB 2.0. en met extra vermogen kunt je tot 100 watt of 3 ampère stroom gebruiken om bijna alles op te laden. Van laptops tot grote monitoren met hoge resolutie, zelfs sommige printers. Bovendien hebben ze een hogere videodefinitie dan welke andere kabel dan ook met Ultra-HD 4K-videoresolutie naar USB-C- en HDMI-schermen. Dat is vier keer de resolutie van standaard high definition.

De innovatieve Allround USB adapter


Behalve dat het compatibel is met al je bestaande apparaten (smartphones, tablets, muis, printer, enz.), is het ook een milieuvriendelijke, technologie vriendelijke en innovatieve kabel die je kunt gebruiken om bijna alles aan te sluiten. Het is bruikbaar voor het opladen en gegevensoverdracht via USB-C alsook voor aansluitingen op een bekabeld Ethernet-netwerk via een adapter. Daarmee is het perfect voor high-end computers, docking station of multipoort-adapters, snel opladen voor externe accu en voedingsadapters, smartphones en laptops. Het is uiteindelijk beter voor apparaten, zoals draadloze muizen, toetsenborden, luidsprekers en smart apparaten voor thuisgebruik. Nieuwe schermen maken gebruik van een USB-C-poort, zodat je eenvoudig een USB-C-kabel van je laptop op je monitor kunt aansluiten en tegelijkertijd je laptop via diezelfde monitor kunt opladen.