Het is moeilijk te geloven dat het gratis is, maar zelfs gehoste WordPress staat bovenaan de lijst van beste sitemakers vanwege zijn populariteit. Je kunt bijna elk type site maken dat je wilt met vrijwel elk online platform en tools, en dat is precies WordPress. Het kan worden gecombineerd met vrijwel elk online platform en met alle tools die u mogelijk wilt gebruiken met de drie grote CMS-platforms, waaronder WordPress, Joomla en Drupal, zodat u e-commercepagina’s, blogs, socialemediapagina’s en meer kunt maken. Dit komt omdat ze allemaal gratis zijn en beschikbaar in verschillende formaten, van HTML, CSS, JavaScript en HTML5. 

U kunt uw persoonlijke website bouwen op het WordPress-platform of u kunt de beste webhostingopties kiezen uit shared hosting, VPS en dedicated hosting. Om een ​​website met WordPress te maken, moet u de WordPress-software op uw webhosting installeren. Eerst account geven. Zodra uw site klaar is, kunt u eenvoudig naar andere platforms zoals WordPress gaan. 

Als u een e-commercesite wilt openen of meer functionaliteit aan uw site wilt toevoegen, is deze site een goede keuze. Als u een online winkel opzet, raad ik u aan om een ​​van de beste webhostingopties te gebruiken, zoals Siteground, Redhost of HostGator. Wil je een website maken met een beste websitebouwer, dan kun je met Blue Host aan de slag met WordPress. Omdat WordPress de gratis website-maker is, moeten de domeinnaam en webhost worden gevonden voordat je de site live kunt krijgen, wat meestal tussen €900 en €2.500 per maand kost voor een enkele site.  

Zodra uw site groeit en veel bezoekers trekt, zullen de meeste websitemakers en platforms u vragen om uw abonnement te upgraden naar een hoger plan wanneer u upgradet naar een hoger abonnement. Weebly is vergelijkbaar geprijsd als rivalen zoals Wix en Squarespace, maar de gratis abonnementsopties zijn veel duurder dan die van hun rivalen. Net als bij WordPress.com is het ook een volledig gehost websiteplatform en u kunt het ook gebruiken om uw podcast te hosten. Het is een website en een e-commerceplatform, dus ga zo snel mogelijk aan de slag.  

Als u uw eigen website wilt bouwen, moet u een websitebouwer gebruiken, zoals Wix, Squarespace, WordPress of een WordPress-hostingservice. De eenvoudigste optie is om te zoeken naar een blog met een eigen pagina in plaats van naar uw blog. Als u een websitebouwer wilt die u volledige controle geeft over uw site, dan kunt u zelfgehoste WordPress-websites gebruiken. U kunt ook de gratis versie van WordPress gebruiken met een gratis abonnement en de premium-versie.  

Als u niet bekend bent met een CMS, kunt u in de war raken over het besturingssysteem, aangezien het niet hetzelfde is als een standaard webbrowser zoals Google Chrome, Firefox of Safari. Content Management Systemen (CMS) zijn voorgeconfigureerde websiteplatforms waarmee webontwikkelaars het kernplatform eenvoudig op een server kunnen installeren. Als u van de functies en tools van WordPress houdt en uw site onder uw eigen domeinnaam op WordPress wilt hosten, kunt u overschakelen naar een ander platformgericht CMS. WordPress is gebundeld met alle functies van een webhostingsite, zoals het hosten van pagina’s op het web en de mogelijkheid om zoveel mogelijk plug-ins, thema’s, plug-ins en plug-ins per site te hebben. 

Net als Wix en Weebly kun je verschillende items slepen en neerzetten waar je maar wilt dat ze op je website verschijnen. Een intuïtieve webpaginabuilder met slepen en neerzetten is merkbaar, waardoor u webpagina’s kunt maken met sjablonen die zijn geoptimaliseerd voor verschillende schermformaten. U kunt het ook gebruiken om uw eigen aangepaste webontwerp te maken en uw eigen webpagina-inhoud helemaal opnieuw te schrijven. 

Het enige nadeel is dat als u WordPress gebruikt, u een domeinnaam en webhosting moet hebben, wat van toepassing is op alle websites. Als je al een Facebook-pagina had maar nog niet de kans hebt gehad om een ​​website te bouwen, of gelooft dat het bouwen van websites een raket is, dan is constant contact met Website Builder de beste keuze. Nu u meer weet over de websiteplatforms, wilt u het beste hostingbedrijf voor u vinden. 

In plaats van duizenden dollars te betalen om een ​​webontwikkelaar in te huren, kunt u een websiteontwikkelaar gebruiken die een eenvoudig te gebruiken interface voor slepen en neerzetten biedt om tegen een kleine maandelijkse vergoeding uw eigen website te maken. Het website-bouwplatform heeft een app store waarmee je zonder problemen nieuwe features aan je website kunt toevoegen.  

Bruikbaarheid is een van de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een websiteplatform voor uw bedrijf. Welke programmeertaal u ook gebruikt of welke tool voor het maken van websites u ook kiest, u kunt ervoor zorgen dat uw website correct en efficiënt werkt. 

Een Shopify website laten maken is de manier om snel en professioneel online te gaan met je e-commercesite. Websitebezorgd maakt een Shopify webshop passend voor jouw bedrijf en situatie.